Aan te raden  

   

Registratievrij abonnement

Bijdezondag.nl is een advertentievrije website. Het is de bedoeling dat dat zo blijft. Het bouwen en bijhouden van de website kost heel wat tijd en energie. Zien dat er gebruikgemaakt wordt van de website geeft voldoening, zeker als er positieve reacties komen.

Van voldoening alleen kan de mens niet leven. Daarom wordt u, als gebruiker van de artikelen en documenten van bijdezondag.nl, de mogelijkheid geboden een registratievrij vrijwillig abonnement te nemen op deze website. Zoals de omschrijving aangeeft, hoeft u geen registratieformulier in te vullen. De hoogte van het abonnementsbedrag en de frequentie van betaling bepaalt u zelf.

Bijdezondag.nl blijft volledig en vrij toegankelijk voor iedereen; iedereen is en blijft van harte welkom. In die zin hebt u als abonnee geen privileges. Wel kan er, bij voldoende abonnees, nog meer tijd en energie in de website gestoken worden. Dat betekent dat er op termijn meer suggesties rond de liturgie te vinden zijn. Dat is een voordeel voor iedereen!

Een abonnement afsluiten is heel eenvoudig. U maakt een door uzelf vastgesteld bedrag over naar IBAN NL23ASNB0709019629 ten name van ‘bijdezondag’ onder vermelding van ‘vrijwillig abonnement’. Eventueel kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen naar bijdezondag.nl wanneer u na een bepaalde periode herinnerd wilt worden aan het verlengen van uw abonnement. Opzeggen van het abonnement is niet nodig.

Hebt u vragen of opmerkingen over dit abonnement of over de website, dan wordt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zeer gewaardeerd.

   
© Tim van Beek / Bijdezondag