Aan te raden  

   

Contact

Aha, u wilt wat meer weten over Bijdezondag. Dat is mooi!

Bijdezondag is opgericht door Tim van Beek. Bijna levenslang beleeft hij veel plezier aan het creatief bezig zijn met levensmiddelen, taal en materiaal. Daarom schrijft hij al jarenlang; meestal op verzoek. Zo ontstaan er teksten op allerlei gebied en voor verschillende leeftijdsdoelgroepen. Teksten in de vorm van korte verhalen, liedteksten, gedichten en vieringen. Ook redigeren van teksten van derden is een regelmatig terugkerende bezigheid.

De stap van werken op verzoek naar werken in opdracht is klein. Het is daarom geen gewaagde sprong om met Bijdezondag meer mensen kennis te laten maken met inspirerende teksten. Daarnaast kan met enige moeite iedereen die daar behoefte aan heeft, voorzien worden van teksten voor de liturgie.

Misschien wilt u nog veel meer weten over Bijdezondag. Dat is geen probleem. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en stel uw vraag!

Of misschien wilt u een reactie geven op deze website. Wat is goed, wat kan beter? Laat het weten door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te sturen.

Voorziet deze website in uw behoefte en maakt u er graag gebruik van? Reacties zijn van harte welkom; net als een kleine bijdrage op IBAN NL23ASNB0709019629 van Bijdezondag. Dat helpt om de website bij-de-tijd te houden!

   
© Tim van Beek / Bijdezondag