Aan te raden  

   

In de veertigdagentijd worden wij geroepen om op weg te gaan. Wij zijn dan Veertig dagen onderweg.

In deze corona-crisis-tijd blijkt veel van wat vanzelfsprekend was toch niet zo zeker te zijn. Velen ervaren deze verwarrende en onzekere tijd als Chaos. Menigeen vraagt zich af Wat blijft? Het geeft velen het gevoel van een Onbestemde zekerheid.

Zo nu en dan wordt een nieuwe predikant of kerkelijkwerker verbonden aan een gemeente. De gemeente kan dan Vol van vertrouwen de toekomst in.

Regelmatig wordt er afscheid genomen, van een voorganger, van een kerkelijk werker of, vaker nog, van vrijwilligers. Bij het afscheid van betrokken mensen past een tekst waaruit die betrokkenheid spreekt. Beeld van God is zo'n tekst.

Het hele jaar door kunnen wij te maken krijgen met het overlijden van een naaste. Een familielid, een vriend of een bekende. Rond het einde van het kerkelijk jaar worden zij herdacht. Wij houden hen IN HERINNERING.

Iedereen hetzelfde? Dat zou saai zijn! Gelukkig is iedereen weer Anders

Om deze website bij de tijd te houden wordt een kleine bijdrage zeer op prijs gesteld. Hiervoor kunt u gebruikmaken van IBAN NL23ASNB0709019629.

Zegenwens

Aan Saint Patrick wordt de Irish Blessing toegeschreven. Een mooie wens om aan elkaar mee te geven. Bij deze Zegenwens is de strekking gelijk gebleven. De melodie is van een onbekende componist, maar is prettig te zingen.

   
© Tim van Beek / Bijdezondag