Aan te raden  

   

Als het Pasen is geweestgaan wij op weg Naar Pinksteren.  Na vijftig dagen is het zover. Dan zingen wij het Lied voor de Pinkstermorgen.

De kerk na corona, hoe ziet die eruit? In veel kerken wordt nagedacht over die Toekomst.

Zo nu en dan wordt een nieuwe predikant of kerkelijkwerker verbonden aan een gemeente. De gemeente kan dan Vol van vertrouwen de toekomst in.

Regelmatig wordt er afscheid genomen, van een voorganger, van een kerkelijk werker of, vaker nog, van vrijwilligers. Bij het afscheid van betrokken mensen past een tekst waaruit die betrokkenheid spreekt. Beeld van God is zo'n tekst.

Het hele jaar door kunnen wij te maken krijgen met het overlijden van een naaste. Een familielid, een vriend of een bekende. Rond het einde van het kerkelijk jaar worden zij herdacht. Wij houden hen IN HERINNERING van wie het leven is Voltooid.

Iedereen hetzelfde? Dat zou saai zijn! Gelukkig is iedereen weer Anders

Om deze website bij de tijd te houden wordt een kleine bijdrage zeer op prijs gesteld. Hiervoor kunt u gebruikmaken van IBAN NL23ASNB0709019629.

Zegenwens

Aan Saint Patrick wordt de Irish Blessing toegeschreven. Een mooie wens om aan elkaar mee te geven. Bij deze Zegenwens is de strekking gelijk gebleven. De melodie is van een onbekende componist, maar is prettig te zingen.

   
© Tim van Beek / Bijdezondag